SKEYNDOR BASICS

SKEYNDOR CARE

Deze behandeling is gericht op een snelle reiniging èn kickstart. De huid wordt gereinigd waarna een masker, aangepast aan het huidtype wordt, aangebracht. Tijdens het inwerken van het masker worden de schouders en decolleté gemasseerd.

SKEYNDOR BASIC

Tijdens deze behandeling zorgen wij ervoor dat u op geheel ontspannen wijze een goede reiniging ondergaat. Dit houdt in dat wij de huid reinigen, stomen, onzuiverheden verwijderen, een masker aanbrengen en je tijdens het inwerken hiervan een ontspannende massage van nek, decolleté en indien gewenst de hoofdhuid ontvangt.

Daarnaast worden, waar nodig, uw wenkbrauwen gemodelleerd en bovenlip geharst. Voor meer gerichte huidverbetering adviseren wij een van onderstaande professional treatments.

SKEYNDOR PROFESSIONAL TREATMENTS

AQUATHERM O2

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en/of beschadigde huid wordt weer rustig en zal comfortabel aanvoelen. 

POWER C + BRIGHTENING ANTIOXIDANT

Behandeling die zich richt op het neutraliseren van gifstoffen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageenproductie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energieboost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid. 

POWER HYALURONIC

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijke vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte) lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en krijgt een vitale en gezonde uitstraling.

HYALURONIC EYE CONTOUR AND LASHES

Tijdens deze ontspannende en verkoelende oogbehandeling wordt de conditie van de oogcontouren en de wimpers verbeterd. De microcirculatie en de lymfestroom worden gestimuleerd voor een heldere oogopslag. De speciale formule van het oogmasker biedt de oogcontouren comfort, verfrist en heeft dankzij de hyaluronzuur een opvullend effect op rimpeltjes. De oogopslag is fris en jeugdig en de huidstructuur is verfijnd en gelift. Deze behandeling is tevens te combineren met de Skeyndor basic- en andere professional treatments.

POWER RETINOL

Deze egaliserende behandeling op basis van pure retinol is een weldaad voor iedereen die huidveroudering, veroorzaakt door leeftijd of blootstelling aan de zon, wil bestrijden. Pure retinol herstelt en verstevigt de huid en egaliseert direct het huidoppervlak. Kleine littekens en huidvlekjes worden minder zichtbaar. Tevens wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en het celvernieuwingsproces ondersteund. De futloze huid wordt weer fris, jeugdig en stralend.

POWER OXYGEN

Deze vitaliserende en herstellende behandeling voorziet uw huid, dankzij de innovatieve formuleringen, van pure zuurstof en hersteld de cel schade die is ontstaan door de invloeden uit het milieu. De vale en/of vermoeide huid krijgt haar gezonde en energieke uitstraling terug en is daarnaast optimaal beschermd tegen luchtvervuiling.

GLOBAL LIFT

Behandeling voor de rijpe huid ter bestrijding van de globale huidveroudering. De huid van het gelaat, kaak- contour en hals wordt verstevigd en het volume hersteld. 

ETERNAL

Deze intensief regenererende behandeling biedt een buitengewoon verjongend effect en stelt huidveroudering uit. Het plantaardige levenselixer met grote herstellende werking voedt en revitaliseert de opperhuid en zet aan tot celvernieuwing en aanmaak van collageen.

TIMELESS PRODIGY

Een compleet exclusief behandelingsritueel die speciaal is ontwikkeld met de laatste multigen-technologie voor het verjongen van de huidgenen. Geformuleerd met hoge concentraties van 25 exclusieve en weten- schappelijk geselecteerde actieve ingrediënten in combinatie met drie anti-veroudering strategieën die samen de celregeneratie stimuleren, de cel kwaliteit vergroten en de cel functionaliteit verbeteren met als doel bij elke leeftijd en huidconditie de degeneratie van de huid een halt toe te roepen. 

CORRECTIVE

Een uitermate doeltreffende antirimpel behandeling die diepere rimpels en tevens mimische lijntjes egaliseert. De huidopvullende en spierontspannende bestanddelen maken de huid glad, zacht, egaal en jeugdig.

MEN EXPRESS ENERGIZING

Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat. 

MEN INTENSE HYDRATING

Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.