MASSAGES

Een massage maakt je gelukkiger. Een gedurfde uitspraak, maar dat de effecten van een massage een goede en gezonde uitwerking hebben op ons lichaam is voor vele wel bekend.

Gezond eten en veel lichaamsbeweging is belangrijk, maar toch vergeten we onszelf vaak tijd te geven voor een massage. Wanneer we in drukke tijden (fysiek en mentaal) het lichaam geen rust moment geven, kan dit vervelende klachten veroorzaken. 

Voor ieders behoefte bieden wij massages aan. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar de klachten om vervolgens een goed advies te kunnen geven over de manier van masseren. 

Onze BODY TREATMENT massages gaan per aantal minuten en vullen wij naar jouw wens in. 

Hotstone massage

Een massage waarbij er gebruik wordt gemaakt van vulkanische stenen voor het extra verwarmen van de spieren en verbetering van het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

Anti-stress voetmassage

Een massage waar we vanaf de voeten het gehele lichaam masseren. We starten met een voeten bad en wordt de hoofdhuid gemasseerd om je los te maken van de dagelijkse drukte. Wij masseren op reflexpunten om alle spanningen in het lichaam los te kunnen laten.

Zwangerschaps massage

Veranderingen die je ondervindt tijdens je zwangerschap kunnen veel invloed hebben op het lichaam en energie. Tijdens de massage lig je op een warmwaterkussen. Dit kussen zorgt voor drukverdeling, warmte (ontspanning) op de spieren en de afvoer van afvalstoffen en aanvoer van voedingsstoffen. Wij masseren tussen het lichaam en het warmte kussen waardoor je heel fijn op de rug kan blijven liggen. Het hele lichaam wordt gemasseerd, indien gewenst wordt ook de buik mee gemasseerd. Slapen wordt weer prettiger en het lichaam krijgt meer rust.

De-stress hoofdmassage

Dag en nacht gebruiken wij onze hersenen. We groeien op, leren veel, communiceren en ga zo maar door. Eigenlijk kun je zeggen dat we nooit uit staan, in ieder geval de hersenen niet. 

Met deze massage willen wij spanningen bij de schouders en nek aanpakken, deze spieren hebben namelijk een directe verbinding met het hoofd. Drukpunten massage in het gezicht verlichten spanningen op de mimische spieren. De hoofdhuid wordt hierbij ook mee gemasseerd om de hersenen rust te geven en er meer aandacht gaat naar het moment van de massage. 

Deze massage geeft direct verlichting op de nek, schouders en hoofd(huid). Hoofdpijn kan verlichten, lichaam krijgt rust en heeft een positieve uitwerking op de nachtrust.

MAAK EEN AFSPRAAK

Om een afspraak te maken voor een van onze Relax behandelingen, kunt u ons bereiken via info@lanaskincarecompany.com of 06 33757933.