Natural Face Lifting

Natural face lifting massage is niet zomaar een bindweefsel massage. Wij gaan manueel met verschillende unieke massage technieken zorgen voor een work-out van het gezicht, hals en decolleté en wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verbeterd. Er wordt gewerkt op verschillende weefsels, dit wil zeggen bindweefsel, botweefsel, spierweefsel en bloedvaten.

Een mooie huid krijgen we voor een deel mee via ons DNA, onze genen, maar weet dat we heel veel zelf in handen hebben. Allen zijn we vertrouwd met de resultaten die we verkrijgen door, gezonde voeding, diëten en sporten. Het lichaam wordt actief en in beweging gehouden waardoor onze cel stofwisseling verhoogt en alle processen in het lichaam worden geactiveerd en versterkt. Het maakt het lichaam sterk en vitaal.

Veel andere factoren kunnen een belangrijke bijdrage leveren aan schoonheid: balans en evenwicht zoeken, goede ademhaling en stress kunnen omzetten in vitaliteit.

De werking van facelifting massage;

  • Stimuleert de aanmaak van collageen
  • Verbeterd de zuurstoftoevoer naar de huid
  • Stimuleert de aanvoer van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen
  • Verhelderd de huid
  • Verbeterd de vochtbalans
  • Spieren worden geprikkeld om samen te trekken

 

Is deze massage pijnlijk?

Het doet zeker geen pijn, maar we willen wel in de diepte zorgen voor activiteit en dus maakt het een intensieve behandeling. De eerste behandeling kan wat gevoeliger zijn omdat er plekken op het gelaat wat vast kunnen zitten. In de loop van de behandelingen hebben we dit mogelijk al los gemasseerd en wordt het steeds minder gevoelig.

 

Is deze massage enkel geschikt bij lijntjes en/of rimpels?

Nee, absoluut niet! Deze massage is geschikt voor iedereen die zijn huid in conditie wil houden en een mooie gezonde uitstraling wil behouden.

 

Kan ik verwachten dat na 1 behandeling mijn huid vrij is van lijntjes/rimpeltjes?

Nee! Maar de huid ziet er wel meteen veel gladder, voller en gezonder uit. Het is een echte glow getter. Stevige billen en een platte buik zijn ook niet verkregen met 1x per maand trainen. Dit kunnen we dan ook niet verwachten in het gelaat. We behalen met 1 behandeling al prachtige resultaten, echter wil je een mooie huid voor de lange termijn, raden wij een kuur aan. Dit wordt allemaal besproken tijdens de eerste behandeling mét intake.