OVER

Wij zijn dé schoonheidssalon van Barendrecht. In 2007 opgericht door oud eigenaresse Lana en uitgegroeid tot een company van 6 enthousiaste en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en pedicures met inmiddels 4 behandelruimten. 

In 2018 zijn wij verder gegaan onder de naam Your Skincare Company omdat dit beter aansluit bij de nieuwe visie. Service, professionaliteit en eerlijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

Al onze specialistes hebben de nodige certificaten en diploma’s om een zo goed mogelijk advies aan producten en behandelingen te kunnen geven. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze kennis en vaardigheden up to date te houden. De branche ontwikkelt zich snel. Wij bezoeken regelmatig beurzen, doen cursussen om onze huid kennis op niveau te houden en trainen met elkaar.

ONS DOEL

Ons doel met Your Skincare Company is een company creëren waar je terecht kunt voor huidproblemen met skin- en body verantwoorde producten. Daarbij niet te vergeten dat we allemaal mensen zijn en eenieder het op zijn of haar manier druk heeft. Wij vinden rust en ontspanning daarom erg belangrijk en proberen het iedereen naar de zin te maken en op hun gemak te stellen. Daarbij luisteren wij met aandacht naar jouw wensen om een behandeling en advies te creëren waar jij blij van wordt en waardoor je je beter zal gaan voelen.

Want dat is uiteindelijk waar wij onze voldoening uit halen. Iedereen, jong en oud, met zorg en aandacht behandelen, je blij te maken met jezelf en je trots te maken op jouw uitstraling en huid!

Wij verwelkomen je graag.

Deborah, Isabelle, Mandy, Yvonne en Denise

Deborah Bosma –Skincare specialist en eigenaresse Your Skincare Company