team
IMG_1889

Het team van Your Skincare Company staat met veel enthousiasme voor je klaar.
Al onze specialistes hebben de nodige diploma’s en certificaten om een zo goed mogelijk advies aan producten en behandelingen te kunnen geven.
Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, dé branche organisatie voor basis- en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. ANBOS-schoonheidsspecialisten zijn altijd gediplomeerd en wij zijn daarnaast ook nog eens gespecialiseerd in ACNE en bindweefselmassage.

Wij vinden het dan ook belangrijk om onze kennis en vaardigheden up-to-date te houden, want onze branche ontwikkelt zich snel.
Wij bezoeken regelmatig beurzen, volgen cursussen om onze kennis van de huid op niveau te houden en trainen met elkaar.
Leer hier onze specialisten kennen.

Eigenaresse en Huid Expert
Deborah

Welkom en wat leuk dat je onze website bekijkt. Mijn naam is Deborah Bosma en trotse eigenaresse van Your Skincare Company. Door mijn perfectionisme, passie voor de huid en mens, maar vooral mijn gedrevenheid ben ik altijd op zoek naar hoe iets beter kan. Ik ga voor de beste resultaten en vind dat verder denken erg belangrijk is. Dit vind je ook terug in ons aanbod en onze manier van werken. Op het gebied van service, kwaliteit en resultaat leggen wij de lat hoog. Ik wil net even die extra aandacht geven en de ruimte om te blijven leren goed benutten. Het mooist aan mijn vak vind ik het beste in iemand naar boven halen. In mijn collega’s maar ook de mensen die bij mij op de stoel liggen. We hebben een zeer gedreven en hecht team van specialisten, waar ik ontzettend trots op ben. De sfeer is open, eerlijk en ontspannen. Dit vind ik belangrijk voor het team onderling en wij dragen dit met heel veel plezier uit naar onze cliënten. We zien je graag snel bij ons in de salon. Liefs, Deborah

Salon Manager en Huid Expert
Isabelle

Hi, mijn naam is Isabelle en inmiddels werk ik alweer meer dan drie jaar met veel passie en plezier bij Your Skincare Company. Het allerleukste vind ik het contact met de klanten, je betekent echt iets voor iemand en biedt een algehele ervaring. Mijn passie is om van het moment van binnenkomst totdat iemand weer naar huis gaat een ontspannende en zo goed mogelijke behandeling te geven. Met het bijbehorende huidadvies voor thuis en advies voor vervolgafspraken. Ik luister graag naar jouw wensen en pas de behandeling hier dan ook op aan. Mijn kennis bijhouden en het delen van deze kennis is ook iets wat ik graag doe om iedereen die bij ons komt stralend weer naar buiten te laten gaan! Ik hoop je snel weer te zien bij ons in de salon voor een heerlijke behandeling. Liefs, Isabelle

Junior Huid Specialist
Merel

Mijn naam is Merel en ik ben pas begonnen met het werken als schoonheidsspecialiste. Ik hou enorm van dit vak en wil mensen graag helpen bij het verbeteren van de huid. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat men zich op zijn gemak voelt en laat ik iemand graag ontspannen met een massage. Dit vak is echt mijn passie en ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in de huid! Wie weet zie ik u in de salon!