Mesotherapie zonder naalden

Deze naaldloze vorm van Meso Therapie is speciaal ontwikkeld voor de verslapte, futloze, droge en vale huid. De Meso Infusion wordt ingezet wanneer er rimpels en fijne lijntjes ontstaan door het verlies van elasticiteit. Zelfs na de eerste behandeling is er al zichtbaar resultaat. Na enkele behandelingen voelt de huid steviger, elastischer en krijgt het weer een mooie gezonde glow. De doorbloeding wordt hierbij gestimuleerd waardoor giftstoffen worden afgevoerd en er weer ruimte komt voor cel vernieuwing en een betere opname van voedingsstoffen in de huid.

Het apparaat kent 4 verschillende innovatieve technieken welke in 1 behandeling worden ingezet:

Activeringsstroom

Een voorbereidende fase die de cel vernieuwing en het opname vermogen van de huid verbeterd. Deze fase activeert duidelijk zichtbaar de doorbloeding.

Hydrophorese

Methode waarbij gebruik gemaakt wordt van pulserende stromen om zo actieve werkstoffen dieper in de huidlagen te brengen en de cellen doorlaatbaar te maken voor de werkstoffen.

Elektroporatie

Door middel van korte pulsen worden de werkstoffen opgenomen door de cellen.

Cryotherapie

Koudetherapie. Door de huid te verkoelen vernauwen de bloedvaatjes zodat de werkstoffen langer in de cellen achter blijven. Koudetherapie zorgt ervoor dat de huid gekalmeerd wordt en roodheden verdwijnen.

Resultaat

Voor een langdurig resultaat adviseren wij deze behandeling in kuurverband in te zetten.
Je komt 1 keer in de week bij ons gedurende 4 of 6 weken. 

Wil je je graag focussen op bepaalde delen van het gezicht behandeld? Vraag dan naar de mogelijkheden voor een deelbehandeling!

Een gladde en elastische huid, zichtbaar verbeterde doorbloeding wat resulteert in een mooie gezonde glow. Lijntjes en rimpeltjes worden zichtbaar vervaagd.