YOUR SKINCARE COMPANY WELKOM BIJ

L / LEERGIERIG

Regelmatig houden wij onze kennis up-to-date door professionele trainingen en oefen momenten in de salon. Wij vinden het belangrijk om scherp te blijven en te leren van elkaar.

A / ADVISEREND

Een eerlijk, deskundig, no-nonsense en onderbouwend advies, met alle persoonlijke en enthousiaste aandacht die je verdient. 

N / NU, NIET LATER

Leef NU je mooiste leven!

A / AMBITIEUS

Het is onze wens en voornemen om het beste uit skincare, wellness en innerbeauty te kunnen halen. Wij zijn van mening dat we alles kunnen bereiken door een total concept aan te bieden, welke je laat voelen dat je mag durven zijn zoals je bent.

Welkom, wat leuk je te zien!

Wij zijn dé skincare company van Barendrecht. Een schoonheidssalon waar jij centraal staat en waar persoonlijke aandacht, rust en ontspanning worden gecombineerd met huid verbeterende behandelingen. Wij bieden een van top tot teen concept, waarbij alle aandacht ligt bij jou! Je kan terecht voor outside beauty maar ook inside beauty, wat betekend dat wij producten aanbieden om huidverbetering van binnenuit te kunnen aanpakken.

Onze behandelingen kun je ook samen komen ervaren met een duobehandeling.

Bij ons ben je voor huid en lichaam in de juiste handen!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG

Door onze persoonlijke aandacht en adviezen willen wij meer zijn dan alleen een schoonheidsspecialiste. De persoonlijke aandacht vind je terug in het luisteren naar jouw wensen waardoor wij altijd in staat zijn de behandeling zo te maken dat de huid behoeften en ontspanning in juiste balans zijn, gericht op jou wensen. Onze deskundigheid vind je terug in onze adviezen met betrekking tot de huid en het behandelen hiervan.

Wij zijn aangesloten bij de ANBOS, dé branche organisatie voor basis- en gespecialiseerde schoonheidsspecialisten. ANBOS-schoonheidsspecialisten zijn altijd gediplomeerd en wij zijn gespecialiseerd in ACNE en bindweefselmassage.

Het is onze passie om jou te laten stralen, meer zelf vertrouwen te geven en bij te dragen aan de beste versie van jezelf!

ONZE BEHANDELINGEN

MET ONS GROTE AANBOD AAN BEHANDELINGEN WILLEN WIJ HET JOU MAKKELIJK MAKEN OM JE HELE LICHAAM TE KUNNEN VERZORGEN. ONS AANBOD IS GERICHT OP HUIDVERBETERING MAAR OOK WELLNESS. REAL BEAUTY COMES FROM THE INSIDE. WIJ WILLEN BIJDRAGEN AAN DE SCHOONHEID DIE VAN BINNEN NAAR BUITEN WERKT.

SKIN

Professionele Huidanalyses
SKEYNDOR professional skin treatments
Oxygen en Hyaluron treatments
Mesotherapie
Dermapeel PRO
Bindweefselmassages

BODY

Anti cellulite en verstevigende body behandelingen
Body wraps
Ontharing
Massages
Manicure en Pedicure

BEAUTY

Wenkbrauw styling
Wimper extensions
Make – up
Bruid make – up

OVER

Wij zijn dé schoonheidssalon van Barendrecht. In 2007 opgericht door oud eigenaresse Lana en uitgegroeid tot een company van 6 enthousiaste en gespecialiseerde schoonheidsspecialistes en pedicures met inmiddels 4 behandelruimten. 

In 2018 zijn wij verder gegaan onder de naam Your Skincare Company omdat dit beter aansluit bij de nieuwe visie. Service, professionaliteit en eerlijkheid zijn bij ons belangrijke pijlers.

Al onze specialistes hebben de nodige certificaten en diploma’s om een zo goed mogelijk advies aan producten en behandelingen te kunnen geven. Wij vinden het dan ook belangrijk om onze kennis en vaardigheden up to date te houden. De branche ontwikkelt zich snel. Wij bezoeken regelmatig beurzen, doen cursussen om onze huid kennis op niveau te houden en trainen met elkaar.