DERMAPEEL PRO

Dermapeel PRO is een cosmeceutische behandeling ontwikkeld om op een veilige manier een diepgaande, intensieve peeling te bieden. Met deze behandeling combineren wij verschillende exfoliërende technieken waarmee de vale, onzuivere en zon gepigmenteerde huid vernieuwd wordt en een mooie gezonde glow terugkrijgt.

De verschillende, op elkaar afgestemde exfoliërende stappen helpen de huid bij het cel vernieuwingsproces, reinigen, zuiveren, verwijderen van dode huidcellen, maar ook de opnamecapaciteit te vergroten en de huid te voorzien van essentiële voedingsstoffen die de huid nodig heeft om meer weerstand op te bouwen en de werking van de behandeling voort te zetten.

De behandeling bestaat uit 3 fasen, om de huid goed voor te bereiden op de intensieve krachtige zuren en vervolgens weer te herstellen.

PRE FASE Voorbereiden van de huid
PEEL FASE Intensieve behandeling
POST FASE Herstel van de huid

Dermapeel Pro kent 2 type behandelingen

TIMELESS

Werking

De behandeling is voor elke huid een perfecte aanvullende behandeling om gedurende het jaar een aantal keer te ondergaan. Denk aan het wisselen van de seizoenen
of tijdens bepaalde perioden dat we onze huid Intensief hebben belast en ze haar vitaliteit heeft verloren. Aangezien de huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van nieuwe cellen en de huid wordt verlost van de doffe en/of vale dode huidcellen, zal de huid meer profijt ondervinden van de cosmetische verzorging die thuis en in de salon worden gebruikt. 

Resultaat

Na de behandeling voelt de huid zacht en egaal aan aan het huidoppervlak. De dode huidcellen zijn verwijderd en er ontstaat direct een zichtbaar frisse en heldere teint die de huid een jeugdige en vitale uitstraling geeft. De vochtbalans, de natuurlijke huid barrière en de pH-waarde worden hersteld waardoor er geen down-time (afschilfering) ontstaat. 

BRIGHTNING

Werking

De huid wordt gestimuleerd in de aanmaak van nieuwe cellen en de huid wordt verlost van de doffe en/of vale dode huidcellen. Pigmentvlekken, zullen het huidbeeld zien verhelderen en verfrissen. De vernieuwing van de huid wordt gestimuleerd en de verschillende onregelmatigheden in teint of structuur zullen afnemen. 

De voedingsstoffen die in de behandeling in de huid worden gebracht zorgen er tevens voor dat de vorming van pigmentvlekken wordt bestreden en bestaande plekken geleidelijk aan lichter zullen worden.

Resultaat

Een egale huid met een heldere, frisse en egale teint. Pigmentvlekken zullen gedurende een kuur zichtbaar verlichten. De vochtbalans, de natuurlijke huid barrière en de pH-waarde worden hersteld waardoor er geen down-time (afschilfering) ontstaat.