LED body slimming

Kom je maar niet van dat overtollige laagje vet af, heb je na jouw zwangerschap weer een kickstart nodig om je lichaam weer in shape terug te brengen of vind je de cellulite op de benen storend?

SKEYNDOR lanceert het revolutionaire LED T.H.E.S. BODY SYSTEM® voor het creëren van een lichaam waar jij je weer prettig in gaat voelen.

Hoe werkt het?

Bij de LED T.H.E.S. BODY STYSTEM® behandelingen wordt er gebruik gemaakt van een uniek apparaat welke, in 1 behandeling, 3 technieken in synergie met elkaar laat werken.

Er wordt gebruik gemaakt van;

– Ledtherapie

– Thermotherapie

– Elektrostimulatie

Resultaat na 6 behandelingen in 3 weken.

LED – LICHTTHERAPIE

Het rode LED-licht versterkt op natuurlijke wijze de energiestofwisseling, bevordert de cel vernieuwing en de productie van collageen. Dit heeft een sterk verjongend effect op de huid en verbetert de elasticiteit.

THERMO STIMULATIE

De LED T.H.E.S. patches geven infrarode straling af welke de tempratuur van het weefsel met een paar graden verhoogd. Hierdoor verbeteren de huidfuncties waaronder de doorbloeding en worden werkzame stoffen beter door het lichaam opgenomen. De belangrijkste functie van de Thermo Stimulatie is het versnellen van het afvoeren van het vetweefsel. Waardoor de meest lastige lokale opgeslagen vetweefsels te behandelen zijn.

ELECTRO STIMULATIE

Tijdens de behandeling geven de LED T.H.E.S. patches elektrische impulsen in lage frequentie af aan het weefsel. Hierdoor spannen spieren zich samen en wordt het tussenliggende weefsel in de huid gestimuleerd en de spieren getraind.
Deze functie verstevigt spier- en onderliggend weefsel en vermindert volume. Electro stimulatie heeft grote invloed op de shape tijdens de behandelingen.

Onder de Patches wordt voor iedere behandeling een ampul aangebracht, waarbij er keuze is voor een FIRMING, DRAINING en ORANGE PEEL effect. Aan de hand van de wensen en het advies wordt tijdens de intake bepaald welk ampul het beste aansluit.

Resultaat na 12 behandelingen in 6 weken.

BELANGRIJK

Wat mag je verwachten van de LED body slimming treatment?

– Sterk afslankend effect

– Vermindering van cellulitis

– Verstevigen van de spieren

– Verstrakken van de lichaamscontouren

Voorafgaand aan een kuur wordt er een intake gedaan en aan de hand hiervan stellen wij samen met jou een behandelplan op. Gedurende de kuur evalueren wij om zo het beste resultaat te verkrijgen. Een kuur bestaat uit 6 behandelingen welke plaats vinden in zo’n 3 weken tijd.

Wat kun je zelf doen gedurende de kuur?

Allereerst is het drinken van veel water heel belangrijk, dit zorgt ervoor dat het lichaam gifstoffen beter kan afvoeren en deze niet in het lichaam blijven. Door deze behandeling worden weefsels verwerkt door ons natuurlijke afvoersysteem. Verse onbewerkte (geen zakjes) groene thee drinken, deze thee heeft een sterk afvoerende werking en ondersteund het ontgiftend proces in het lichaam.

Van ons krijg je de BODY REMODELLING DRONE GEL-CREAM, als thuisverzorging, cadeau bij een kuur (t.w.v. €49,95). Deze crème breng je 1 keer per dag in de ochtend aan op de gebieden welke behandeld worden en heeft een ondersteunend effect op de weefsels gedurende de kuur.