cropped-ysc-black-icon.png

Your Skincare Company is gespecialiseerd op het gebied van huidverbetering en wellness.
Ons behandelmenu is nauwkeurig samengesteld om te voldoen aan de hoge verwachting die wij als team stellen aan iedere behandeling.
Het aanbod van producten is zeer uitgebreid en vult alle behandelingen perfect aan voor de juiste thuisverzorging, waarmee wij samen het beste resultaat bereiken met jouw huid.
In de salon wordt bij iedere klant de huid deskundig geanalyseerd voor een goed beeld van de behoefte van de huid.
Op basis van de resultaten adviseren wij de behandeling en de producten die aansluiten op jouw wensen en verwachtingen.

2
YSC

Gepersonaliseerde HUIDANALYSE

Begrijpen hoe je huid er uitziet en welke behoefte het heeft is essentieel voor het kiezen van de ideale behandeling. Wij analyseren jouw huid met een professioneel huidanalyse apparaat. Ook krijg je een goed beeld welke producten voor de thuisverzorging nodig zijn voor het optimaliseren van de huidconditie en welke perfect te combineren zijn met de behandelingen en het seizoen van het jaar. Want jouw huid is, net als jij, uniek.
Wanneer jij voor de eerste keer onze salon bezoekt starten we graag met de speciale kennismakingsbehandeling. Wij doen een uitgebreide intake met de Observ skinscanner om de conditie van de huid in kaart te brengen. Geven je direct advies voor de juiste thuisproducten en behandelingen. En de eerste behandeling wordt naar behoefte ingevuld in overleg met een van onze specialistes.

90 minuten – € 95,-

Website icons YSC (13)
LGtrio2 2
Alpha-H

Liquid Gold treatment

Dit is het paradepaardje van Alpha-H! Heb je last van onzuiverheden, een doffe huid, pigment, een vochtarme huid, (vroegtijdige) huidveroudering of zonneschade? Dan is deze behandeling ideaal voor jou.
De producten bevatten een hoog percentage glycolzuur die de huidcelvernieuwing een boost geven. De producten hydrateren, verhelderen, verfrissen, egaliseren, verfijnen en verjongen de huid. Deze behandeling laat jouw huid stralen!

60 minuten – € 65,-
90 minuten – € 95,-

IMG_3369
Alpha-H

Skin Fitness treatment

Deze behandeling is als een echte work-out voor je gezicht! Hierbij combineren wij actieve producten met een intense bindweefselmassage. De stevigheid van de huid wordt verbetert, lijntjes en rimpels worden vermindert en de huid heeft een mooie, jonge en egale uitstraling.

90 minuten – € 95,-

IMG_3358
Alpha-H

Reduce Redness treatment

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld wanneer je last hebt van rosacea, een gevoelige huid of een huid met flinke roodheid. De huid wordt gekalmeerd en ontvangt een mix van voeding en hydratatie.

60 minuten – € 65,-

IMG_3337
Alpha-H

Peel treatment

Deze behandeling geeft een ware transformatie aan je huid. Er wordt gekozen voor een specifieke peeling die past bij jouw huidtype. Deze krachtige peeling is geschikt voor huiden met acne, littekens, hyperpigmentatie, ouderdomsvlekken, vergrote poriën, overmatige talgproductie, zonschade, collageen/ elastine verlies, fijne lijntjes en rimpels.

60 minuten – € 85,-

IMG_3346
Alpha-H

Clear Skin Acné treatment

Heb jij last van acne? Dan kan deze behandeling jouw huid heel goed helpen. Tijdens de behandeling werken wij met o.a. salicylzuur wat de groei van bacteriën remt en de ontstekingen vermindert. De huid wordt weer rustig, egaal en komt meer in balans.

Deze behandeling komt ook in aanmerking voor een vergoeding bij de zorgverzekering.

60 minuten – € 72,50

2O3A5031
Alpha-H

Antioxidant Boost treatment

Bereidt de huid optimaal voor op de zon! In de lente en zomer komen er meer vrije radicalen in de huid vrij als gevolg van de sterkere UV-straling. Door het antioxidant gehalte in de huid vooraf te verhogen, is de huid beter bestand tegen de zon en in staat om vrijkomende vrije radicalen te neutraliseren. Zo wordt onnodige zonschade voorkomen. Daarnaast geeft deze behandeling ook een ware hydratatie boost.

60 minuten – € 65,-
90 minuten – € 95,-

IMG_3367
Alpha-H

Quick Cleanse treatment

Deze behandeling is erop gericht om de huid te reinigen en een snelle fix-up te geven. Wil jij de focus zetten op een goede reiniging en heb je beperkt de tijd. Dat is dit de ideale behandeling voor jou.

30 minuten – € 45,-

5
DMK

Enzymentherapie

DMK is er niet alleen voor huidproblemen, maar voor iedereen die een gezonde en levendige huid wil.

DMK is van mening dat de oorsprong van een huidaandoening een gevold is van de disharmonie in de functies van de huid. Een breed scala aan behandelingen en producten zijn speciaal geformuleerd op de huid weder op te bouwen.

Focus

De verbetering van de huid is een proces. De focus van DMK ligt op huidverbetering op lange termijn; niet op een Quick Fix. DMK ziet de huid als een levend orgaan en biedt een prachtig concept om de gezondheid van de huid te verbeteren. Dit unieke concept zorgt voor een wederopbouw van je eigen cellen, waardoor interne functies in de huid en cellen zullen herstellen en processen weer optimaal zullen verlopen.

Het DMK concept is REMOVE, REBUILD, PROTECT en MAINTAIN. Het is simpelweg het herstellen van het evenwicht van de huid om zo optimaal te kunnen functioneren.

90 minuten – € 125,-

Website icons YSC (13)
YSC

Microneedling

Microneedling is een medisch en cosmetisch bewezen huidverbeterende gezichtsbehandeling. Tijdens de behandeling maken wij met het apparaat kleine gecontroleerde openingen in de huid. De huid wordt hierdoor gestimuleerd en aan het werk gezet waardoor er per direct huidverbetering plaatsvindt. De  huid maakt nieuw collageen en elastine aan wat ervoor zorgt dat de huid steviger en gladder wordt. Daarnaast wordt de doorbloeding verbetert voor een betere opname van voedingstoffen en een gezondere uitstraling.
Acne, littekens, pigment, grove poriën, vale teint en fijne lijntjes worden na slecht één behandeling zichtbaar minder.

90 minuten – € 125,-

1
IMG_3443
Skeyndor

Power C+ Brightening treatment

Wanneer de huid er dof uitziet, zijn vitaminen de beste stimulans om de vitaliteit en helderheid terug te brengen. Deze behandeling is gericht op het verbeteren van de structuur van de huid voor nieuwe stevigheid, frisheid en hydratatie.

90 minuten – € 85,-

IMG_3343
Skeyndor

Power Hyaluronic treatment

Water is fundamenteel voor ons lichaam en dus ook voor onze huid. Bij gebrek aan minimale hydratatie heeft de huid een ruwe en doffe uitstraling met droogtelijntjes. Onze ultra hydraterende behandeling hersteld het welzijn van de huid met een zachte, frisse en ontspannen resultaat die u een comfortabel gevoel geeft.

90 minuten – € 85,-

IMG_3439
Skeyndor

Power Retinol treatment

Retinol van vitamine A is een van de meest complete en effectieve werkstoffen voor het behandelen van donkere vlekken en rimpels. Het doel van de behandeling is het bestrijden van tekenen van ouderdom en foto-aging door blootstelling aan de zon. De huidtextuur wordt versterkt en verzacht voor een jonge en frisse uitstraling.

90 minuten – € 85,-

IMG_3347
Skeyndor

Power Oxygen treatment

Zuurstof is leven en zo ook voor je huid. Een constante toevoer van zuurstof houdt de huid gezond, gezuiverd en helder. Deze behandeling is geformuleerd om zuurstof te geven, te zuiveren en de effecten van luchtvervuiling op de huid te verminderen. De huid voelt weer schoon, fris en vitaal aan.

90 minuten – € 85,-

Lana-Barendrecht-schoonheidssalon-salon-ridderkerk-salon-4
Skeyndor

Global Lift treatment

In de loop der jaren heeft de huid last van het effect van de zwaartekracht. Deze hermodellerende behandeling bestrijdt weefselverzwakking door het versterken van het weefsel van de opperhuid en het ondersteunen van de spieren. De huid krijgt weer vitaliteit en de contouren van het gezicht worden strakker.

90 minuten – € 85,-

Lana-Barendrecht-schoonheidssalon-salon-ridderkerk-salon-33
Skeyndor

Eternal treatment

Stamcellen zijn de sleutel tot deze innovatieve en intensieve gezichtsbehandeling. Deze anti-aging behandeling richt zich op het corrigeren en voorkomen van rimpels, expressielijnen, verslapping en verlies van elasticiteit. Krijg weer stevigheid, flexibiliteit en zachtheid terug op je huid.

90 minuten – € 85,-

Lana-Barendrecht-schoonheidssalon-salon-ridderkerk-salon-1
Skeyndor

Corrective treatment

Deze revolutionaire methode werkt specifiek op de diepe rimpels en expressielijntjes. De vernieuwde methode combineert drie effectieve technieken voor een intensieve werking. De behandeling geeft de huid een peeling, ontspant het weefsel en vult de rimpels en expressielijntjes op. Vanaf de eerste sessie zullen de rimpels, op een natuurlijke wijze, verminderen. Om het resultaat van de behandeling te versterken wordt dit altijd gecombineerd met de Meso Infusion en ultrasound.

90 minuten – € 85,-

YSC

Natural Face Lifting

‘’Niet zomaar een bindweefsel massage. Het is een workout voor je cellen en spieren in het gelaat, om op de meest natuurlijke manier de huid te verbeteren en te liften’’. 

Natural face lifting massage is niet zomaar een bindweefsel massage. Wij gaan manueel met verschillende unieke massage technieken zorgen voor een work-out van het gezicht, hals en decolleté en wordt de huid op een natuurlijke manier gelift en verbeterd. Er wordt gewerkt op verschillende weefsels, dit wil zeggen bindweefsel, botweefsel, spierweefsel en bloedvaten.

Losse behandeling – € 45,-
i.c.m. gezichtsbehandeling naar keuze – € 30,-